MENÜ
 • Beyonce újra a színpadon

  Alig öt hónapja, hogy életet adott Blue Ivynak, Beyonce máris visszatért szerető közönsége elé. Nem elég, hogy fellépett, nagyon profin is csinálta!

  Alig öt hónapja, hogy életet adott Blue Ivynak, Beyonce máris visszatért szerető közönsége elé. Nem elég, hogy fellépett, nagyon profin is csinálta! Mindamellett pedig fantasztikusan néz ki! Aki nem tudná, hogy nemrég még a szülőszobán feküdt szülési görcsök között, annak talán fel sem tűnnének a terhesség apró jelei.

  Az énekesnő Atlantic Cityben lépett fel először, egy 5500 fős tömeg előtt, hogy közel két órás koncerttel örvendeztesse meg őket. Még férje, Jay-Z és barátnője, Kelly Rowland is megnézték, ahogy éppen a Love On Top, a Single Ladies, vagy a Run The World (Girls) produkciókat énekelte és megállás nélkül táncolt is rájuk. Illetve Whitney Houston halálának emlékére előadta az I Will Always Love You című dalt.

  “Annyira izgalmas ez az egész. Bár kicsit ideges vagyok. Mint mikor visszatérsz a régi munkádhoz. Kicsit furcsa. De fontos, hogy ne vessz el és meglegyen a magad szenvedélye. Visszatértem a munkába, visszatértem az iparba.” – fogalmazott Beyonce egyszerűen és érthetően. A képről fel sem tűnik, hogy ideges volt, nem igaz?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon