MENÜ
 • Beyoncé a Vogue címlapján

  A lapban egy exkluzív interjú is olvasható lesz az R'n'B királynővel, amiben elárulja mit tervez a jövőre nézve.

  Beyoncé imád kislányáról Blue Ivy-ről mesélni, gyakran lehet hallani tőle kedves történeteket, nem csoda hogy az újdonsült anyuka ennyire odavan az imádni való csöppségért, a terhességnek nyoma sincs csodás alakján.

  Élete legszebb pillanatának, kislánya születését tartja. Lehet nemsokára egy új kis hercegről vagy hercegnőről lehet hallani a díva szájából? Márciusban minden kiderül az amerikai Vogueból, ahol BeBe egyértelműen kijelenti, biztosan lesz még több gyermeke is.

  “Fiatalabb koromban, volt olyan időszak hogy egyáltalán nem akartam gyereket. Aztán egy pillanat múlva már négy apróság anyukája akartam lenni.” “Most úgy gondolom biztosan szeretnék még szülni, de nem tudom hogy mikor” – mondta el az énekesnő.

  “Tudom hogy örültségnek hangzik, de kommunikáltam végig a magzatommal. Éreztem a gondolatait, ez a szülés ideje alatt volt a legerősebb. Láttam ahogy egy erős ajtót próbál kinyitni, láttam mennyire nehéz neki is, így nem tudtam egy percig sem a saját fájdalmamra gondolni.”

  “A családom, a legközelebbi hozzátartozóim jelen voltak a szülésnél” – mesélte. “Nem volt semmi félelmetesnek helye a szobában” – tette hozzá.

  Ez az interjú valószínűleg az előszele nemsokára megjelenő dokumentumfilmjének “Life Is But a Dream”-nek, ami az HBO műsorán lesz látható.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon