MENÜ
 • Beyonce a H&M új arca?

  A hírek szerint Beyonce lesz a svéd cég idei kampányarca.

  A neves Svéd márka kampányaival egyre inkább magára irányítja nemcsak a vásárlók, de a szakma figyelmét is. A világhírű exkluzív divattervezők, szinte állandó vendégek üzleteikben. Egyre több világsztárt magukénak tudnak. Ugyanakkor sokan a David Backhem kampány kudarcából kiindulva arról beszélnek, hogy nem kísérletezik a későbbiekben a folyamatosan terjeszkedő butikóriás.

  A világsztárok mellett a legnépszerűbb modellek is folyamatosan felismerhetők divatanyagaikban, például Palvin Barbara is. A sikeres Lana Del Rey kampány után nemcsoda, hogy mindenki máris a következő kiszemeltet találgatja.
  A Glamour értesülései szerint az új arc nem lesz más, mint Beyonce. Ennek a felvetésnek van is alapja, hisz az idei év biztosan BeBe éve lesz. Újra összeállt régi lánycsapatával, a Destiny’s Childal és ismét közös produkció remélhető Lady Gagával.
  A hír egyébként az énekesnő egyik táncosától ered, aki Twitteren osztotta meg, hogy Beyonce épp a Bahamákon pózol. Igaz üzenetét azonnal törölte, viszont a hír megállíthatatlanul terjed. Már azt is tudni lehet, hogy valószínűleg a nyári fürdőruha kampány lesz Beyonce köré építve.

  Forrás: GlamourOnline

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon