MENÜ
 • Betörőt lőtt a bátor kisgyerek

  Igazi hőst ismerhettünk meg a 14 éves phoenixi kisfiúban, aki lelőtte a házukba rontó betörőt, ezzel megvédve három kisebb testvérét.

  A hatalmas lakásba először egy nő csengetett be, de a gyerekek nem nyitottak ajtót, mert nem ismerték. Röviddel ezután egy nagy csattanást hallottak az ajtó felől. A legidősebb az emeletre küldte kisebb testvéreit, és elővette édesapja fegyverét, amely a szülők hálószobájában volt.

  Amikor ő maga is felrohant az emeletre, az ajtó megadta magát, és egy férfi rontott be rajta, aki fegyverét a rémült fiúra szegezte. A gyerek elsütötte apja pisztolyát, ezzel életveszélyesen megsebesítetve a betörőt, akinek így nem maradt ideje használni a fegyverét. A hírek szerint felépül majd a lövésből, és átadják a hatóságoknak – írja a Fox News.

  A nyomozás vezetője szerint a fiú helyesen cselekedett, hisz meg kellett védenie a családját. “Nem gondolkodott sokat, hanem cselekedett” – nyilatkozta James Holmes.

  A többi gyerek, illetve a szülők egyelőre nem nyilatkoznak az ügyben senkinek, sokkolták őket a történtek. Az apával a rendőrök sem tudtak beszélni, annyira magán kívül volt az aggodalomtól – írja a Fox News. “A meglőtt betörőt sem sikerült még szóra bírni a sérülései miatt. Amint felébred, ez lesz az első dolgunk” – tudósított a rendőrség.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon