MENÜ
 • Beteg! Pávát erőszakolt meg a tata

  Az amúgy is zűrös múlttal rendelkező 63 éves férfi ezúttal saját magán is túltett: hallucinogén szerek hatása alatt megrontotta kedvenc baromfiját.

  Davic Beckmanak már vaskos dossziéja van a rendőrségen: kiskorú megrontása, telefonos zaklatás, marihuána tulajdonlása, és legutóbb, gyilkosság miatt.

  Miután alaposan bedrogozott egy paraphernalia nevű olcsó hallucinogénnel, a férfi megkívánta legjobb barátját, a Tommy nevű pávát. Becipelte a garázsba, bezárta az ajtót, és elindította a zenét, hogy elfedje az aktus hangjait, majd megerőszakolta az állatot – írja a manna.ro.

  A páva kétségbeesett sikoltozását meghallották a környéken játszó, 13-17 éves gyerekek, akik a garázsablakon bekukucskálva fedezték fel a szörnyűséget. Azonnal a rendőrségre szaladtak, a hatóságok azonban már nem tudták megmenteni az állat életét. Beckmant lecsukták, 10 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhat. Ügyét június 12-én tárgyalják, akár 15 évnyi börtönbüntetésre is ítélhetik természetellenes szexuális kapcsolat létesítéséért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon