MENÜ
 • Beteg: 100 dollárosokat használ wc papír helyett a kosaras

  Gilbert Arenas, a Sanghaj Sharks amerikai kosárlabdázója,100 dolláros bankjegyeket használ fenéktörlésre - legalábbis ezt mutatja egy Instagramra feltöltött fotója.

  A feleségével folytatott folyamatos balhéiról is elhíresült, négygyermekes kosárlabdázó, Gilbert Arenas bizarr módon üzen az irigyeinek. A háromszoros All-Star irányító a közösségi oldalán ugyanis egy olyan képet posztolt, amelyen az látható, hogy a toalett papírguriga-tartóba egy borzalmasan vastag köteg 100 dolláros bankjegyet fűzött be.

  “A pénz nem változtatja meg az embereket, a pénz hiánya viszont igen. Sosem láttam még, hogy egy gazdag kirabol egy bankot. Amíg ti utálkoztok az életemen, addig én kitörlöm a seggem ezzel a szarral… hahaha” – írta a kép alá a szimpatikus kosaras, akit azért találtak meg egyesek, mert az elmúlt idényben egyetlen percet sem játszott jelenlegi csapatában, a kínai Sanghaj Sharksban, mégis 20 millió dollárt, vagyis 4,3 milliárd forintot keresett.

  wcpapir

  A 2009 decemberében fegyveres visszaéléssel meggyanúsított Arenas arról is nevezetes, hogy noha már elhagyta az NBA-t, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságot, mai napig ő a liga harmadik legjobban fizetett játékosa. Legutóbbi tengerentúli csapata, az Orlando Magic ugyanis a főkönyv szerint 22 millió dolláros éves fizetéssel tartozik még neki.

  Ha érdekel a sport, nézd meg Erdei Zsolttal készített interjúnkat, és a karok nélkül aerobikozó testépítőnőt se hagyd ki.

  (Forrás: Huffingtonpost)

  (Kép: Instagram)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon