MENÜ
 • Berki doppingja a szerelem

  Berki Krisztián lenyűgöző teljesítménnyel szerezte meg a harmadik magyar aranyérmet.

  A tornász két brit sportolót előzött meg a lólengés fináléjában. Ahogy mondta, a sikerben a Kovács István edző irányításával elvégzett munka mellett családja és menyasszonya, Gál Mária is nagy szerepet vállalt.

  “Rengeteget segít, mellettem áll mindenben, elért eredményeimben is nagy szerepe van – mondta korábban a kétszeres világ-, hatszoros Európa-, és immáron olimpiai bajnok tornász. – Fontos, hogy ő is sportoló, így jobban megértjük egymást. Tudja, mi a lényeges számomra, és megérti, hogy a sport milyen szerepet tölt be az életemben.”

  Természetesen a sportoló életének egyik legfontosabb pillanatában a családja és párja, Mária is a lelátón szurkolt.

  “Jó volt tudni, hogy ott vannak a közelemben mindannyian. Bár ezt inkább csak éreztem, mert olyan hatalmas volt a csarnok, hogy sajnos egyáltalán nem láttam őket. A gyakorlatig csak magammal foglalkoztam, ám utána már kerestem őket a szememmel, hiába – emlékezett vissza. – Az viszont felejthetetlen élmény, ahogy a néhány száz magyar szurkoló túlkiabálta a helyieket.”

  Nem volt egyszerű feladat, de Berki hibátlan teljesítménye bajnokká avatta. A diadal után pedig a pihenésé a főszerep, a tornász annyi időt tölt kedvesével és szüleivel, amennyit csak lehet, és pár napig még az olimpia hangulatát is élvezné.

  “Egyelőre még nem fogtam fel, mit értem el, hogy amiért évekig dolgoztam, megvalósítottam – mondta Berki Krisztián, és nem titkolta, hogy kedvesével is nagy tervei vannak. – Az olimpia az elmúlt időszakban mindent felülírt, de természetesen beszélgettünk már az esküvőről. Most, hogy a nehezén már túl vagyunk, lassan eljön az ideje a beszélgetés folytatásának…”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon