MENÜ
 • Bérelj siratót temetésre!

  Nemcsak sír, de beszélget is veled.

  Egy rokon halála a család legbensőségesebb ügyei közé tartozik. Vannak azonban olyan emberek is, akik ebből élnek, ebből igyekeznek hasznot húzni. A temetkezési vállalkozókkal valószínűleg nincs is senkinek sem baja, azonban az a cég, amely már évek óta rendületlenül működik Nagy-Britanniában, többeknél kiverheti a biztosítékot.

  A Rent a Mourner, azaz Bérelj egy siratót nevű cég ugyanis azzal foglalkozik, hogy profi színészeket közvetít ki temetésekre. Ezek az emberek vállalják, hogy átszámítva közel tízezer forintért két órán át sírást imitálnak és szóba elegyednek a vendégekkel. Komolyan veszik a munkát, ugyanis előtte mindig felkészülnek az aktuális elhunyt életéből is.

  A vállalat alapítója, Ian Robertson szerint egyre növekvő igény van a szolgáltatásra, évről-évre 50 százalékkal növekszik a forgalmuk. Az ötlet egyébként nem teljesen az ő fejéből pattant ki, Kínában és a Közel-Keleten már nagyon régóta nyújtanak cégek szoltálatást, amelynek keretében sirató asszonyokat lehet rendelni temetésre.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten