MENÜ
 • Bérelj siratót temetésre!

  Nemcsak sír, de beszélget is veled.

  Egy rokon halála a család legbensőségesebb ügyei közé tartozik. Vannak azonban olyan emberek is, akik ebből élnek, ebből igyekeznek hasznot húzni. A temetkezési vállalkozókkal valószínűleg nincs is senkinek sem baja, azonban az a cég, amely már évek óta rendületlenül működik Nagy-Britanniában, többeknél kiverheti a biztosítékot.

  A Rent a Mourner, azaz Bérelj egy siratót nevű cég ugyanis azzal foglalkozik, hogy profi színészeket közvetít ki temetésekre. Ezek az emberek vállalják, hogy átszámítva közel tízezer forintért két órán át sírást imitálnak és szóba elegyednek a vendégekkel. Komolyan veszik a munkát, ugyanis előtte mindig felkészülnek az aktuális elhunyt életéből is.

  A vállalat alapítója, Ian Robertson szerint egyre növekvő igény van a szolgáltatásra, évről-évre 50 százalékkal növekszik a forgalmuk. Az ötlet egyébként nem teljesen az ő fejéből pattant ki, Kínában és a Közel-Keleten már nagyon régóta nyújtanak cégek szoltálatást, amelynek keretében sirató asszonyokat lehet rendelni temetésre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon