MENÜ
 • Bérelj pasit magadnak az ünnepekre!

  Kínában egyre nagyobb üzlet az álbarát.

  Az évtizedek óta tartó kultúrális változások ellenére az értékek még a Kínai Népköztársaságban is értékek maradtak. Február tizedikén nagy ünnepet ül az ország, ez lesz ugyanis a kínai újév napja. Ilyenkor az egész család összeül, együtt sütnek-főznek, tűzijátékot néznek és megismerkednek lányuk választottjával. Na, sok helyen ezen a ponton jönnek a gondok.

  Rengeteg szülő gondolja ugyanis azt, hogy egy valamire való lánygyereknek a harmincadik születésnapja előtt férjhez kell mennie, családot alapítania és megtervezni a gyerekvállalást. Akinek ez nem jön össze, az bizony szégyenben marad. Rengeteg nőnek azonban ez valós probléma, így jobb híján álbarátot bérelnek maguknak. Az üzlet Kínában egyre jövedelmezőbb vállalkozássá növi magát.

  A kínálat igen széles, a család előtt elcsattanó csóktól egészen az ottalvásig lehet választani. Természetesen ez utóbbi esetben szigorúan külön kanapén. Az árak is ennek megfelelően mozognak. Egy szimpla csókért átszámítva körülbelül ezer-ezerötszáz forintos felárat kérnek, a közös szobában alvás viszont már akár harmincezer forintjába is belekerülhet a kétségbeesett hölgynek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon