MENÜ
 • Benzinnel oltja szomját

  A fiatal nő különös hóbortnak hódol.

  Döbbenetes szokásba kezdett egy 20 éves New York-i nő. A Shannon névre hallgató hölgy egy dokumentumfilm sorozatban leplezte le bizarr szokását, amelyről a Sun brit napilap is beszámolt. Eszerint a fiatal nő minden áldott nap 12 teáskanálnyi benzint iszik meg. “Először csiklandozta a szájpadlásom, majd csípni kezdte a torkomat – de nem tudok megálljt parancsolni a szenvedélyemnek” – mondta.

  Shannon tisztában van vele, hogy a vegyület, amit napi szinten fogyaszt igencsak mérgező. Azt állítja mégis, hogy a lenyelése közben érzett fájdalom  “jót tesz neki, jól érzi magát tőle, és még az íze is finom.” A “My Strange Addiction” nevű dokumentumfilmben Shannon édesanyja is megszólal, aki először el se hitte, amit hall; csak azután vonta kérdőre a lányát, hogy megérezte a jellegzetes szagot a leheletében.

  A műsor készítői kiszámolták: a lány csak az elmúlt évben 5 gallon, azaz csaknem 19 liternyi benzint fogyasztott el. Az ehhez hasonló mérgezés az orvosok szerint komoly károkat okozhat az idegrendszerben, illetve súlyosan károsíthatja a szívet, a májat, a vesét, a tüdőt és a csontvelőt.

  Ez még mind semmi, ugyanis Shannon esete nem egyedülálló: 2005-ben egy Brian Taylor nevű 36 éves brit férfit minden benzinkútról kitiltottak Middlesbrough városában, mivel egyenesen a benzincsőből itta a magas oktánszámú üzemanyagot, és mindenhová egy kannával közlekedett.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon