MENÜ
 • Bence a megmentő

  Szinte csodával határos módon, megmenekült a nagyobb problémáktól, de még így sincs jól Mészáros Árpád Zsolt. A színészt Barsch Bence kollégája mentette meg a veszélyesebb eséstől.

  Csúnyán megsérült a térde Mészáros Árpád Zsoltnak a Veled, Uram! című rockopera próbáján. ,,A Veled, Uram! című darabot próbáltuk, amelynek március 30-án lesz a premierje. Épp István király unokatestvérének, Vászolynak vájtam volna ki a szemét, amikor megtörtént a baj. A jelenet szerint ugyanis akció közben fel kell rohannom őrült módjára egy lépcsőn, de olyan szerencsétlenül léptem, hogy megbotlottam, és kiment a térdem. Szerencse a szerencsétlenségben azonban, hogy ott állt mellettem Brasch Bence kollégám, aki elkapott, így nem gurultam le a lépcsőn, és nem történt nagyobb baj” Az orvosok pihenést javasolnak a színésznek, hisz nem ez az első eset, hogy megsérül a térde.

   ,,Nagyjából fél évvel ezelőtt hasonló sérülést szenvedtem, amikor a Rómeó és Júlia egyik előadásán kitört a cipőm sarka. Az egyik kollégám cipőjét kellett gyorsan felvennem, de az kicsit nagy volt rám, így az egyik ugrálós jelentben megbicsaklott a lábam, és kiment a térdem. Azóta elég könnyen kiugrik a helyéről, úgyhogy vigyáznom kell rá. Ráadásul most komoly fájdalmaim vannak, nemcsak a térdem, de a bokám is szüntelenül sajog. A Rómeó és Júliában nagyon sok ugrálós jelenet van, ami nagyon nem tesz jót a térdemnek, ezért a tegnapi előadást már nem vállaltam. Próbálok a Veled, Uram! premierjére koncentrálni, pihentetni a lábam, így pár napig biztosan rögzítőkötést használok, hogy minél hamarabb felépüljek”-mondta el a színész.

  forrás: Blikk

   

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője