MENÜ
 • Ben Affleck volt nőjét szidja

  Előfordulhat, hogy eddig nem volt alkalma senkinek sem kiönteni a színét volt menyasszonyával, Jennifer Lopezzel kapcsolatban.

  Szokták mondani, hogy az ember emlékei egy párkapcsolatról idővel megszépülnek. Elfeledkezünk a rossz pillanatokról, a nagy, tányértörős veszekedésekről és csak a legkellemesebb emlékeket visszük tovább. Hát, Ben Affleck ezzel nagyon máshogy van, de az is előfordulhat, hogy eddig nem volt alkalma senkinek sem kiönteni a színét volt menyasszonyával, Jennifer Lopezzel kapcsolatban.

  Egy amerikai magazinnak adott interjújában gyakorlatilag azt állítja, bárcsak ki tudná törölni mind az emlékezetéből, mind az életéből azt a pár évet, amíg J. Lo-val kavart. Sőt, nemcsak a sajátjából, de lehetőleg minden ismerőséből is. Ma már úgy érzi az a korszak inkább megfojtotta őt és a szakítás után is csak nagyon nehezen tudott túlnőni egykori szeretője árnyékán.

  “Igazán szörnyű volt. Rövid pórázon tartott srác voltam, egy agyatlan fogyasztó, dilettáns.” – kemény szavak ezek a színésztől, olyan vehemenciával beszél viszonyukról, mintha csak tegnap ért volna véget. Bízunk benne, hogy idővel megbékül.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon