MENÜ
 • Bemutatták az X Factor új évadának mentorait

  Összeállt az új zsűripanel

  Már hivatalos: a Mel B és Louis Walsh távozásával felszabadult helyeket az ITV csatornán futó brit X Factor zsűripaneljében a Poison című dalával nemrég visszatért Rita Ora és a BBC rádiós műsorvezetője, Nick Grimshaw foglalják el.

  121122_xfactor

  Megerősítésre került továbbá, hogy Cheryl Fernandez-Versini, ismertebb nevén Cheryl Cole és a műsor készítője, Simon Cowell tovább folytatják mentori tevékenységeiket a tehetségkutatóban, aminek tizenkettedik évada számos újdonságot ígér a nézőknek: köztük a Troublemaker énekese, Olly Murs és Nagy Britannia egyik legnépszerűbb televíziós személyisége, Caroline Flack által alkotott műsorvezető párost, valamint a meghallgatások helyszínének és körülményeinek változását.

  A 24 éves Rita Ora, aki korábban a BBC-n futó Voice-ban töltötte be Kylie Minogue helyét, először 2012-ben, vendégmentorként volt látható az X Factorban.

  rita

  “Izgatott vagyok, hogy visszatérhetek az X Factorba – nagyszerű volt itt 2012-ben. Ez egy utazás lesz, amit alig várok, hogy elkezdődjön, és találjunk néhány tehetséges énekest” – nyilatkozta Rita Ora, majd a népszerű rádiócsatorna reggeli műsorának házigazdája is ejtett pár szót a feladatról.

  nickgrimshaw

  “Imádom az X Factort és a kezdete óta rendszeresen néztem, szóval természetesen nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a műsorhoz. A zene a munkám és a szenvedélyem, és alig várom, hogy lássam, milyen tehetséget tudunk majd találni és gondozni” – mondta el Nick Grimshaw.

  Az X Factor idén ősszel tér vissza az ITV műsorára.

  Forrás: Hollywood Reporter      

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon