MENÜ
 • Bemutatkoznak az X-Faktor lányai!

  Ma három interjút is láthattok a MosaicOnline-on az X-Faktor énekesjelöltjeivel, akik közül a lányok kategória versenyzőit mutatjuk be nektek!

  Az 2012-es X-Faktor első sajtótájékoztatóján kaptuk meg az esélyt, hogy mikrofonvégre kapjunk néhány versenyzőt a legjobb 12-ből, de persze a mentorok sem kerülhettek ki kameránk kereszttüzéből.

  Malek Miklós: 12:00

  Laci Malek Miklóssal készített interjút, a kategória mentorával, aki így idén három fiatal szépséget is a szárnyai alá vehet. Miklós elárulta nekünk, hogy ebben a műsorban nem minden szól a tökéletes hangról, hiszen itt igazi X-faktort keresnek, amihez több kell. Nem bírtuk ki, hogy ne kérdezzük meg az egyik leginkább vitatott személyről, Csobot Adélról, aki miatt már fenyegetést is kapott, miszerint mentori viselkedését egyenesen Simon Cowellnek fogják elküldeni, hogy a licensztulajdonos lássa, mi folyik az országban. Miklós persze nem ijedt meg és hisz mindegyik versenyzője sikerében.

  Csobot Adél: 14:00

  Ha pedig már Csobot Adél, vele is láthattok majd egy rövidke beszélgetést Dana jóvoltjából. A lánynak igazán nem lehet könnyű a verseny, hiszen teljesen tudatában van a róla szóló ellenséges véleményeknek, de ezeket minden erejével próbálja majd megváltoztatni. Adél hisz magában és hiszi, hogy van benne egy plusz, amivel több lehet, hogy ez mi, azt el is árulta nekünk – de nem lőjük el a poént, délután megtudhatjátok videónkból!

  Antal Tímea: 16:00

  Harmadik interjúalanyunkat ugyancsak Dana kapta el. Antal Tímea elárulta nekünk, hogy mennyire céltudatos lánynak tartja magát és mindig látni akarja a jövőjét. A megváltozott hajszínű versenyző mellesleg nagyon örül Maleknak mint mentornak, hiszen mindig is arra vágyott, hogy a műsorban a férfi tanácsai vezérelhessék a siker felé, igaz, azt nem tudta, hogy ennyire nehéz lesz a színpadon.

  Ne feledjétek! A következő napokban még rengeteg X-interjú vár rátok és szombaton az első élő adást velünk is végigizgulhatjátok csípős kritikánkkal! Képben vagyunk!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon