MENÜ
 • Bemutatjuk Gaga mellbimbóját

  Várható volt, hogy Lady Gaga előbb-utóbb elkezdi testét is minél nagyobb mennyiségben villantgatni. A V magazinnál kezdi. A cikkben bimbik láthatók!

  Bár egy borzalmas oktatóvideóban már teljesen meztelenül is sétált kicsit, az igazi ruhaledobás a V magazin hasábjain történt meg. A kultikus folyóirat új fotósorozatából eddig is került ki képek az internetre, elég merész és annyira nem is szép pózokkal, de most maga a kiadvány mutatta meg a világnak, hogy két fotós, Inez és Vinoodh mennyire befűtöttek a stúdióba.

  A sötétbarna hajú Gagát a magazin borítóján Mick Jagger és Cher inspirálta, a belső fotókon pedig maga az anyatermészet és Demi Lovato, akihez hasonlóan ő maga is kent egy kis piszkot magára – méghozzá mellbimbójára, melyet büszkén mutogat az egész világnak.

  Gaga körül nem véletlenül az óriási felhajtás – november 11-én érkezik új lemeze, az Artpop, melynek első kislemeze véletlenszerűen pont aznap leakelődött ki, mikor Perry is kiadta új dalát, a Roart. Azóta persze mi is leírtuk kedvező vélményünket az Applause-ról. Előtte pedig egy másik, ugyancsak új korongról származó dalról is ejtettünk szót.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon