MENÜ
 • Belehalt a durva szexbe

  Egy svéd férfi annyira begerjedt a Szürke ötven árnyalata című erotikus sikerkönyv olvasása után, hogy szado-mazo szex közben halálra kínozta barátnőjét.

  Először alaposan gúzsba kötött nejlonharisnyákkal és óvszerekkel, majd 123-szor sújtott le egy fapálcával a 28 éves német nőre brutális szeretője – írja a Daily Mail. Áldozata furcsa módon nem a verésbe halt bele, hanem megfulladt, mivel a svéd férfi a száját is úgy betömte, hogy nem kapott levegőt.

  “Önkéntes szexrabszolga volt a játékaink közben, mindenbe beleegyezett” – védekezett a férfi, a lány naplója azonban másról árulkodik. “Egyszer azt mondtad, nem akarsz nekem ténylegesen fájdalmat okozni. Engedelmes vagyok, de nem vagyok mazochista” – írta ebben a lány nem sokkal a halála előtt.

  A 31 éves férfi megpróbálta újraéleszteni barátnőjét, amikor észrevette, hogy nem lélegzik, de a lány a levegőhiány miatt olyan visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett, hogy a kórházban két nap után lekapcsolták a lélegeztetőgépről. A lány alig kilenc nappal azelőtt cserediákként érkezett a svéd városba, Umeába. A szadista férfira többéves börtönbüntetés vár gondatlan emberölés miatt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon