MENÜ
 • Beköltöztek a legkeskenyebb házba

  Az író beköltözése komoly nemzetközi érdeklődést keltett, úgyhogy a megnyitón nemcsak Etgar, de a tervező, sőt, Varsó főpolgármestere is részt vett.

  A magyar ember hozzá van szokva, hogy kis alapterületen rendezze be életét, hiszen sok százezren élnek családjukkal városok paneljeiben. Az izraeli írónak, Etgar Keretnek azonban sikerült mindenkin túltennie lakásának miniatűr méreteivel és elképesztő keskenységével. Olyannyira túltett mindenkin, hogy világrekordot is döntött.

  Az összesen tizennégy négyzetméteres ház karcsúságának oka, hogy két, nála jóval nagyobb épület közé lett bezsúfolva. Legszélesebb pontján 152 centiméter, legkeskenyebb részén pedig csupán 92 centiméter a varsói kis legénylakás. Az is biztos, hogy hatalmas házibulik rendezésére nem ez lesz a legalkalmasabb kecó a városban.

  Mivel a szabályozás Lengyelországban sem a legegyszerűbb, így hivatalosan művészeti installációként lett felépítve magánszponzorok és magának a fővárosnak a támogatásával. Az író beköltözése komoly nemzetközi érdeklődést keltett, úgyhogy a megnyitón nemcsak Etgar, de a tervező, sőt, Varsó főpolgármestere is részt vett.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon