MENÜ
 • Beköltözik a színház az EFOTT-ra

  A nemcsak zenére, de kulturális eseményre is kíváncsi fiataloknak július harmadika és nyolcadika között minden nap lesznek színházi előadások is. Ez az első ilyen alkalom a fesztivál évtizedekre visszanyúló történelmében.

  Egy korábbi cikkünkben Péterfy Bori is beszámolt már arról, hogy mennyire örül, amiért az idei Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján a kultúra és azon belül is a színházi élet hangsúlyos szerepet kap. Ez bizony teljesen így van. A nemcsak zenére, de kulturális eseményre is kíváncsi fiataloknak július harmadika és nyolcadika között minden nap lesznek színházi előadások is. Ez az első ilyen alkalom a fesztivál évtizedekre visszanyúló történelmében.

  A programról Thuróczy Szabolcs színművész mesélt: “A Szkéné Színház előadói és vendégművészei minden este fellépnek a fesztiválon. Többek között a Pintér Béla és Társulatával elhozzuk a Parasztopera című darabot, és a legendás Kapa-Pepe párossal is színpadra lépek a Nézőművészeti Nonprofit Kft. a Fajok eredete előadásában. Az a tapasztalatom, hogy ilyen helyeken a közönség sokkal felszabadultabb, csak győzzük hangerővel!

  “Ha általában egy fesztiválra gondolunk, a pia és a sárban dagonyázás jut eszünkbe. Azonban ennek nem feltétlenül kell így lennie. Ezért is tud jó lenni egy ilyen kezdeményezés. Buli és színház, Velencén megkapják igényes módon ezt a kettőt. Én nem annyira tartozom a fesztiválozók táborába, viszont ha azt hallom, hogy ott nívós színházi előadásokat is láthatok, kedvem támad kimenni” – egészítette ki lelkesen Fenyő Iván

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon