MENÜ
 • Békafóbiájának köszönheti, hogy milliomos lett

  Még kisgyerek korában vált békafóbiássá az a férfi, aki éppen szerencsétlenségének következtében szerzett 380 millió forintnyi összeget Amerikában.

  Paul Marinaccio Olaszországban született és ott is élt gyerekkorában, és egy miután találkozott az egyik szomszédjukkal, békafóbiás lett – írja a Gawker. Az akkor még kisfiút – nem tudni miért – a felnőtt férfi üldözni kezdte, aki nem mellesleg rengeteg kecskebékát tartott, ezért alakult ki Marinaccióban a fóbia.

  Miután New York környékén letelepedett és egy igen nagy földet is vásárolt, a városfejlesztés úgy döntött, lecsapolja a környéken a vizet. 2000-es évek elejétől ennek a műveletnek a következménye horrorrá tette a férfi mindennapjait. Ugyanis a földjét elárasztott a víz, de csak pont annyira, hogy a békáknak ideális párzó helyet biztosítson. Emiatt gyakorlatilag tavasszal és nyáron ellepték a birtokát a kétéltűek.

  A férfi nem volt rest, beperelte a városvezetést, és kártérítést követelt. “Ti nem értitek ezt” – mondta a férfi a bíróságon – “Éjjel nem tudok bemenni a garázsomba a békák miatt.” A férfi gyakorlatilag tavasszal és nyáron a saját házának volt foglya, csak télen és ősszel tudott közlekedni, segítség nélkül. Ha nagy volt a baj, lánya ment át, hogy kiűzze a békákat az életteréből.

  A férfi tanúvallomása 1,6 millió dollárt – 380 millió forintot – ért, ugyanis ennyit kapott a hét év szenvedésért az államtól. Marinaccio azért is büszke az ítéletre, mert úgy érezte, egy műveletlen, buta olasznak tartották a hivatalnokok és sosem gondolták, hogy ő fog jól kijönni a történetből.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon