MENÜ
 • Beégett a Microsoft

  Tegnap Hollywoodban Steven Sinofsky, a Windows Live-divízió vezetője a Microsoft legújabb büszkeségét, a Surface elnevezésű táblagépet mutatta be éppen, amikor is az lefagyott.

  Akármilyen gondosak is az előkészületek, egy bemutató is sülhet el rosszul. Ha a világ egyik vezető informatikai cégénél történik ez meg, akkor természetesen ez a baki hatványozottan kínos, hiszen mindenki ezen csámcsog hetekig és az adott termék értékét sem növeli éppen. Tegnap Hollywoodban Steven Sinofsky, a Windows Live-divízió vezetője a Microsoft legújabb büszkeségét, a Surface elnevezésű táblagépet mutatta be éppen, amikor is az lefagyott.

  Sinofsky azonban nem véletlenül vezetésre született. Egyáltalán nem jött zavarba akkor, amikor a gördülékenység bizonyítása helyett a táblagép megmakacsolta magát és nem volt hajlandó normálisan tovább működni. Egy ideig próbálkozott, maga felé fordította a monitort és ugyanúgy beszélt tovább, a legkevésbé sem akadt meg a magyarázásban.

  Pár másodperccel később feladta a próbálkozást, elsétált a színpad végébe és elővett egy másik Surface-t, amely szerencsére már nem hagyta cserben szülőapját. Reméljük ez a baki nem fogja nagyban befolyásolni az eladások számát!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon