MENÜ
 • Bedrogozva gyilkolta meg anyját

  A tatabányai férfi egy késsel és egy húsvágó bárddal ölte meg saját édesanyját.

  Lehetséges, hogy kábítószer hatása alatt állt a 21 éves férfi, amikor hétfő délután brutálisan meggyilkolta édesanyját. Az embertelen tett elkövetése után magát sem kímélte, kiugrott a ház tízedik emeletéről.

  Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden azt közölte: a nő és a fia között többször volt konfliktus, mert az asszony arra gyanakodott, hogy a fiú időnként kábítószert fogyaszt, ezért a rendőrök vizsgálják, hogy a fiatalember használt-e a bűncselekmény elkövetése előtt tudatmódosító szert. Az igazságügyi orvos szakértő elsődleges megállapítása szerint az anya testén késszúrás nyomai voltak, illetve a fejét érte halálos ütés, melyet fia egy húsbárddal okozott.

  Az apa kicsivel a gyilkosság után érkezett haza az Ifjúmunkás úti négyemeletes ház második emeletén lévő lakásba. A szobában nyoma sem volt dulakodásnak, de az mégis feltűnt neki, hogy a nappaliban a bútorok nem a szokott helyükön állnak. Mivel nyugodtnak látta fia viselkedését, ezért nem kérdezte meg, mi történt a lakásban, hanem a konyhába ment, de amint hátat fordított a fiának, az egy másik, nem az anya megöléséhez használt húsbárddal fejbe vágta. Mivel az ütés nem okozott eszméletvesztéssel járó sérülést, az apa és a fia dulakodni kezdett, végül a férfinak sikerült kivennie fia kezéből a húsbárdot. Ekkor a fiú kirohant a lakásból, majd a szomszédos tízemeletes ház legfelső emeleti lépcsőházi ablakából kiugrott és szörnyethalt.

  A megyei rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az apa csak ezt követően ment be a nappaliba, ahol holtan találta feleségét, majd értesítette a rendőrséget.  Az apát a tatabányai Szent Borbála kórházban kezelik. A rendőrség szerint a gyilkosság körülményeinek tisztázása még heteket vehet igénybe.

  Forrás: blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon