MENÜ
 • Bedrogozott Disney-alkalmazottak a fedélzeten

  A személyzet amikor éppen nem dolgozott, akkor gyakorlatilag féktelenül szórakozott. A drog csak egy eleme volt ennek.

  A Disney köztudottan a világ egyik legnagyobb szórakoztató cége. Ott vannak a Disneylandek, például a hozzánk legközelebb eső Párizsban, nem is beszélve a rajzfilmekről, gyerekfilmekről és a végtelen mennyiségű plüssállatokról, társasjátékokról. A nemzetközi vállaltban dolgozók azonban nemcsak másokat, de természetesen magukat is szeretik szórakoztatni. Az itt látható kép például az egyik alkalmazottról készült, aki nemrég a Disney karib-tengeri hajótúráján dolgozott.

  A fényképet kiteregető forrás szerint a drog teljesen mindennapi volt a hajó munkatársai között, akik más állapotban dolgoztak a nagycsaládosok, gyerek között pincérként, vagy éppen Mickey Mouse-nak beöltözve. Ugyanez a forrás állítja, hogy mikor új alkalmazott jött a hajóra, feltettek neki pár kérdést, amiből le lehetett szűrni, hogy benne lenne-e a csatlakozásban. Az ellenőrzések során pedig mindig könnyű szerrel el tudták rejteni az anyagot, ugyanis tudták a drogot kiszimatoló kutya milyen útvonalon szokott haladni.

  A személyzet amikor éppen nem dolgozott, akkor gyakorlatilag féktelenül szórakozott. A drog csak egy eleme volt ennek. Emellett rendszeresen megcsapolták a bárpultokat, magukhoz hordva be a whiskeyket és pezsgőket. Így már csak hab a tortán az az információ, miszerint a szexorgiák is teljesen mindennaposak voltak. A lányok bedrogozva állítólag mindenre kaphatóak voltak. Egy-egy ilyen mulatozás után pedig mindenki egymás hegyén-hátán feküdve aludt el, hogy másnap aztán ismét beálljon dolgozni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon