MENÜ
 • Beckhamék New Yorkba költöznek?

  Az is felmerült már, hogy visszaköltöznének a vén kontinensre, azon belül is Londonba. De gyakorlatilag minden Daviden múlik.

  David és Victoria Beckham a legújabb híresztelések szerint azt tervezik, hogy fogják egyre csak terebélyesedő családjukat és átköltöznek az Egyesült Államok atlanti vidékére, egész pontosan a Nagy Almába, azaz New York Citybe.  Mint ismeretes, a pár jelenleg Los Angelesben él, ugyanis David a helyi LA Galaxyben focizik. Itt él velük négy gyermekük is, a 13 éves Brooklyn, a 10 éves Romeo, a 7 éves Cruz, valamint az alig 15 hónapos kislányuk, Harper.

  “Jelenleg minden megbeszélés kérdése. David választhat, vagy marad a csapatánál, vagy nyugdíjazza magát és távozik.” Arról van szó ugyanis, hogy a feleség, Victoria szeretné kicsit beindíti saját divatkarrierjét, amihez elengedhetetlen lenne, hogy a divat amerikai fővárosában több időt töltsön el.

  Tervei szerint a költözés után nem sokkal akár meg tudná nyitni első üzletét is, sőt, David számára is akadna üzleti lehetőség, bár arról még nem nagyon tudni, hogy micsoda. Viszont az is felmerült már, hogy visszaköltöznének a vén kontinensre, azon belül is Londonba. De gyakorlatilag minden Daviden múlik.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon