MENÜ
 • Beckham távozik a Galaxy-tól

  A focista saját maga jelentette be a hírt.

  David Beckham tíz év után igazolt a Manchester Unitedtől a Real Madridba, majd pályafutását 2007-től a Los Angeles-i Galaxynál folytatta. Közben két alkalommal az AC Milan színeiben is feltűnt, most pedig újabb váltásra adta fejét. A focista egy sajtóközleménnyel tudatta a világgal, megválik jelenlegi csapatától.

  “Elképesztően különleges időszak volt számomra az LA Galaxynál játszani, mégis, még mielőtt véget érne a karrierem, szeretnék egy utolsó kihívást.”

  A hírek szerint az új kihívás akár egy ausztrál lehetőség is lehet. A Syndey FC és a Newcastle Jets olyan legendákat is leszerződtetett, mint az olasz Alessandro Del Piero, illetve Emile Heskey. Nem kizárt tehát, hogy David Beckham neve is felmerülhet a csapatok lehetséges jövőbeli focistái között. Egy másik lehetőség lehet a Kínai Szuperliga, ahol az ex-Chelsea sztár Didier Drogba és Nicolas Anelka is játszik.

  Mindenesetre Beckham a sajtóközleményben azt is kijelentette, hogy nem készül minden kapcsolatot megszakítani az amerikai focibajnoksággal, az MLS-sel, hanem a jövőben szervezési, résztulajdonosi feladatokat látna el. Annál is inkább, mivel elképzelhető, hogy bajnokként távozhat, hiszen csapata bejutott a döntőbe, ahol a Houston Dynamo ellen játszhat a győzelemért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon