MENÜ
 • Beckham mocskosul gazdag

  David Beckham erős évet tud maga mögött. A futballsztár 13,3 millió fontos fizetéssel is számolhatott, mellyel a legjobban kereső celebritások közé került. És ez még nem minden!

  Beckham eddig legjobb összkeresetw 1,7 millió font volt, ha nem számoljuk bele 2,5 millió forintos topfizetését is az LA Galaxytól. Mert amúgy focizik is.

  A harminchat éves David nem aa labda rugdosásával szedte össze álomkeresetét, hanem leginkább arcával. Naponta körülbelül 36.000 fontot keresett az Armani, az Adidas, a Samsung és a Diet Coke arcaként.

  Saját vége, a Footwork Productions is rendesen tejelt. A Beckham menedzselésévél foglalkozó vállalkozás 2011-ben 15,2 fontos profitot termelt, David ebből 13,3 millió fontot keresett fizetésként.

  Vagyonát David mellesleg feleségének is köszönheti, akivel közösen számolgathatják a parfümjükből befolyó pénzt, de az óriási bankszámlára néha érkezik egy-egy összeg a H&M-ből is.

  Beckham hihetetlen sikeréről így nyilatkozott egy szakértő:

  “A számok tisztán mutatják, hogy a Beckham márka minden eddiginél sikeresebb. Bár David közeledik afelé, hogy felhagyjon a futballal, arca mindig sokat fog érni. 2012-ben ennél is nagyobb lesz az éves keresete, ami furcsa egy, a játékosként utolsó éveit taposó sportolónál.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon