MENÜ
 • Beckham menni Kína?

  A Távol-Kelet egyre jobban érdeklődik iránta.

  David Beckham és családja igazán kiválóan érzi magát az Amerikai Egyesült Államokban. A családapa szerződését a Los Angeles Galaxy-nál 2014 januárjáig meghosszabbították, vannak azonban, akik már az azutáni időszakra készülődnek. Kínai footballcsapatok ugyanis szemet vetettek a lassan az egész Földet körbefocizó sztárra.

  Kína állítólag azt szeretné, hogy akárcsak az USA-ban, David a távol-keleti országban is hozzájáruljon a labdarúgó sportág színvonalának emeléséhez. És erre nagyon-nagyon sok pénzt hajlandóak áldozni. Nem ő egyébként az első nyugati játékos, aki kínai csapat játékát erősíti. Az egykori Arsenal és Chelsea játékos, Nicholas Anelka például már aláírt egy két éves szerződést a Shanghai Shenhua csapatához. Illetve arról is hallani pletykákat, hogy Didier Drogba, egykori Arsenal-játékos is benne lenne abban, hogy Kínában folytassa pályafutását.

  A nagy költözés a Csendes-óceán túlpartjára egyébként David fő szponzorának, az Adidasnak is kapóra jönne. Állításuk szerint ugyanis jelenleg a világban Kína a legérdeklődőbb az általuk kínált termékek iránt. A focista szóvivője mindenesetre egyelőre cáfolja, hogy bármelyik kínai NB1-es csapat is megkereste volna őket: “David és a családja is elégedett az életükkel Amerikában.” De kétségtelen tény, hogy nyitottak lennének a kínai élményekre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon