MENÜ
 • Beckham megsértődött

  Az olimpiai játékokon hazádat képviselni mindig is dicsőségnek számított. Olyan cél, amelyet egy sportoló kitűz magának.

  Az olimpiai játékokon hazádat képviselni mindig is dicsőségnek számított. Olyan cél, amelyet egy sportoló kitűz magának. Ha az olimpián versenyezhetek, azzal már elértem valamit. Így gondolhatta David Beckham is, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy nem lesz tagja hazája, Nagy-Britannia foci válogatottjának a 2012-es londoni Olimpiai Játékokon. Egy ideig magában duzzogott, most azonban végre megszólalt.

  Nagyon sajnálja, hogy nem lehet ott társaival a meccseken, de ahogy fogalmazott “az élet megy tovább.” Beckham, aki magát az olimpiai lángot is vitte, illetve az Olimpia reklámfilmjében is szerepel, igyekezett felnőtt módjára kezelni a helyzetet. “Életem egy büszke pillanata lesz ott lenni a Játékokon.” Ahogy elmondta, rengeteget jelentett neki az a mérhetetlenül sok támogatás, amit a családtól, barátoktól és idegenektől is kapott.

  “Elképesztő volt az a támogatás, amit levelekben és telefonhívásokon keresztül kaptam. Ahogy már mondtam, az élet nem áll meg és remélem a brit sportolók helyt fognak állni és annyi aranyérmet szereznek, amennyit csak lehetséges.” Beckham természetesen a Megnyitó Ceremónián is ott lesz, sőt, ha minden igaz ő lesz az, aki meggyújtja majd a világjátékok lángját is…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon