MENÜ
 • Beckham fényképpel üzent

  Az angol származású, de éppen az Amerikai Egyesült Államokban játszó focisztár mindig is nagyon aktív volt a nagy közösségi portálokon. Ezúttal közvetlenül Facebook-követőinek üzent.

  Az angol származású, de éppen az Amerikai Egyesült Államokban játszó focisztár mindig is nagyon aktív volt a nagy közösségi portálokon. Elég csak arra gondolnunk, amikor részletekbe menően tájékozódhattunk harminchetedik születésnapjáról, vagy arról a remek napról, amikor nagymamáját látogatta meg egy idősek otthonában. Ezúttal közvetlenül azokhoz a Facebook-követőihez fordult, akik lájkolták őt. Számuk ugyanis nemrég átlépte az izmos húsz milliót.

  A nagyszerű önarckép elkészítéséhez persze igyekezett elővenni a legelbűvölőbb mosolyát, amely úgy-ahogy sikerült is neki. Mikre van ideje az Olimpiai Játékok közben! Természetesen a csábfotó mellé szöveges üzenet is dukált.

  “Épp láttam, hogy elértük a húsz milliót, ami hihetetlen… Köszönöm mindenkinek, enyém a legnagyszerűbb támogatás.” Érthető, ha mostanában megugrott a lájkolók száma, hiszen a londoni játékok miatt különösen sokszor forgott mostanában a sportoló neve a médiában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon