MENÜ
 • Beckham 37

  Így ünnepelte családjával David a nagy napot

  Az éppen Los Angelesben játszó brit focisztár igazán szerencsés. Nemcsak mocskosul jól fizető munkája van, hanem szép háza, szerető családja is. Legutóbb például ma reggel bizonyíthatta ezt felesége, a Spice Girls egykori tagja Victoria és fiaik, akik egy igazi születésnapi reggelivel és mindenféle ajándékokkal lepték meg a családfőt. Mindezt természetesen alaposan dokumentálták is, amiből most Ti is láthattok részleteket!

  Az ébredező apukát kiadós reggelivel várták a konyhában. Nem éppen Norbi fitness menü, de nagyon jól néz ki! Rántotta, sült kolbász, keménytojás és természetesen az elmaradhatatlan bacon. Megenni nem lehet, de jól mutat a friss virág és a bohókás kis bulikalap is, ami végülis az egyetlen dolog, ami ezen a képen egy születésnapra utal. Aki Facebookon követi a Beckham család életét, megtudhatja azt is, hogy ehhez a reggelihez a feleségnek például köze nincs. David a következőt írta kommentként a kép alá: “A fiúk születésnapi reggelit készítettek nekem.”

  A reggeli zaba után egyből következtek az ajándékok. A nem éppen a legkiválóbb minőségű képen még kivehető, hogy ebből volt bőven, egy aranyos kis “Apu” feliratú kísérőlappal nyakon öntve. Kapott például egy kosárlabda mezt, állítólagos kedvenc játékosáról elnevezve és még számtalan kisebb-nagyobb figyelmességet. Boldog születésnapot, David! Bár ezt valószínűleg sajnos nem olvasod, mivel nem tudsz magyarul.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon