MENÜ
 • Bébizsiráfot idomít a tinédzser

  Mara, a három hónapos bébizsiráf és idomára, Shandor Larenty annyira jó barátok, hogy az állat még azt is megengedi a tinédzsernek, hogy a hátára üljön

  Mara születése óta fiatal gondozójára van bízva, mivel a zsiráfmama szüléskor magára hagyta kicsinyét. Shandor azonban minden tőle telhetőt megtesz, hogy a nem is annyira pici állat jól érezze magát.

  Egyúttal egy családi hagyományt is szeretne feléleszteni a fiú, mivel dédnagyapja volt az ’50-es években az egyetlen olyan ismert személy, aki képes volt zsiráfokon lovagolni. Mara egyelőre még “csak” 190centiméter magas, de felnőttkorára elérheti az 5-5,5méteres magasságot is. Shandor rajta kívül még egy állatot is gondoz, napja legnagyobb részét a két állattal tölti.

  “Elképesztő érzés zsiráfháton ülni, de egyelőre még csak kis lépésekben haladunk. Ő még nagyon fiatal és csak akkor engedi meg, hogy a hátára üljek, amikor kedve van hozzá. De elindulni nem hajlandó velem egyelőre, szóval csak áll és nem érti, mit keresek rajta.” – meséli nevetve a tinédzser.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon