MENÜ
 • Bázisugrás hardcore: fejjel lefelé a zuhatagba

  A belga bázisugró Cedric Dumont egyáltalán nem viccel. Ezúttal a Gocta Falls-t vette be, a világ ötödik legnagyobb vízesését. Lélegzetelállító.

  2005 előtt a Gocta Falls szinte teljesen ismeretlen volt a világ számára. Nem véletlenül. A vízesés az Amazonas-menti dzsungel sűrűjében található, ember számára teljesen megközelíthetetlen, hegyekkel és sűrű esőerdővel körülzárt területen. Pedig nem kisebb dolgot, mint a világ ötödik legnagyobb vízesésének címét tudhatja magáénak ez az egzotikus természeti képződmény.

  Cedric Dumont, a világszerte ismert fenegyerek azért mégiscsak úgy döntött, beveszi ezt az elképesztő vízesést és egy kis csapattal átvágva magát a sűrű esőerdőn végül sikerrel is járt. Miután megfelelően feltérképezték a területet, Dumont nem gondolkodott sokáig. Hajmeresztő ugrással vetette le magát 762 méteres vízesésen. És ez még csak a jéghegy – vagy ha úgy tetszik, a vízesés – csúcsa. Cedric mögött egy másik ugró, Jhonathan Florez is a mélybe vetette magát, annyi különbséggel, hogy ő egy kamerát is tartott a kezében, hogy megörökítse Cedric ugrását.

  Dumont egyébként több mint kétezer ugrást hajtott eddig végre, tehát valószínűleg hozzászokott már az izgalmakhoz, de azért még elmondása szerint is ott volt az a bizonyos zabszem a helyén, amikor talpa elhagyta a szikla peremét.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon