MENÜ
 • Batman nem győzte meg az Oscar zsűrijét

  Bret Easton Ellis, neves amerikai író és az Oscar-díj egyik zsűrije szombaton nézte meg kollégáival a Batman legújabb részét. A hírek szerint díjesőre nincs sok esély...

  “Nulla szeretetet kapott a Sötét herceg – felemelkedés a tömött vetítésen” – írta Twitterén Bret Easton Ellis. Bár lehet, hogy a filmet hatalmas várakozás előzte meg, a szakmabeliek nem voltak elájulva a végeredménytől. Szombaton Beverly Hillsben láthatta az Oscar zsűrije a filmet egy magánvetítésen, az első hírek a reakciókról viszont csak a napokban kezdtek el szállingózni.

  Az első vélemények szerint a mozi nem generált olyan nagy hatást a profi közönségre, amiből bármilyen díj születhetne.

  “Az emberek egy kicsit csalódottak voltak” – mesélte az egyik zsűritag – “És ez nem a coloradói tragédia miatt volt. Egyszerűen nem hinném, hogy ez az alkotás bármilyen jelölést is kapni fog.”

  “Semmi olyan színész alakítás nem volt, ami emlékezetes lenne” – folytatta egy másik néző – “Legjobb filmnek biztos nem lesz jelölve.”

  Az ügy már csak azért is kínos, mert az előző film elég sok jelölést kapott, sőt még díjakat is söpört be. Heath Ledger a legjobb mellékszereplő lett Jokerként és a hangszerkesztés is megkapta az aranyfigurát. A többi hat jelölés mind technikai volt. A Batman utolsó része ezenkívül a bevételekkel kapcsolatban is okozott némi csalódást és előző része a kritikák szempontjából is sokkal jobban teljesített…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon