MENÜ
 • Baricz Gergő új párra talált

  Két hónappal a Kováts Verával való szakítása után már nem bánkódik az X-Faktor felfedezettje: új lánnyal mutatkozott.

  Baricz Gergő két hónapja törte össze korábbi versenyzőtársa, Kováts Vera szívét, mikor pár hónapnyi együttlét után szakított vele. Kapcsolatuk végét a távolság okozta: Vera és Gergő alig tudott találkozni, miután a lány hazaköltözött szüleihez Dunakeszire. A különválás után Gergőt az RTL Klub tehetségkutatójában mentorként tevékenykedő Keresztes Ildikóval lehetett látni, az összes rendezvényen együtt jelentek meg, fogták egymás kezét. Persze egyszer sem nyert igazolást, hogy több lenne kettejük között a barátságnál. Viszont egy új lány megint pletykára adhat okot.

  Hétfőn este a Zöld Pardonban megrendezett Vad Fruttik koncertet kapták lencsevégre Gergőt, amint egy korabeli lánnyal múlatta az időt: csókolóztak, jól érezték magukat.

  “Szinte el sem engedték egymás kezét a koncert alatt – mesélte az egyik szemtanú. – Többször meg is csókolták egymást, néha teljesen bele is feledkeztek a csókolózásba. Csak akkor vonultak kicsit háttérbe, amikor észrevették, hogy fotózom őket.”

  Gergő hiába próbálta volna letagadni a történteket, a képeket látva, beismerte: Nikivel valóban megtalálták a közös hangot.

  “Nagyon jól éreztem magam kedden este, és nem csak a koncert miatt. A lány mellettem Niki, és egyelőre csak ismerkedünk egymással, szerelemről még nem lehet beszélni. Ennél többet viszont nem szeretnék elárulni” – árulta el Gergő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon