MENÜ
 • Baricz Gergő: szerelem vagy karrier?

  Kételyek merültek fel a fiatal énekesben, úgy érzi, válaszúthoz érkezett.

  Lehetséges, hogy veszélybe került a tavalyi X-Faktor szerelmespárjának kapcsolata? Az erdélyi származású fiú és az RTL Klub tehetségkutatójának legfiatalabb versenyzője a műsor alatt szeretett egymásba. Aztán az X-Faktor véget ért, és ők együtt maradtak, egy őszinte és komoly kapcsolatban. Kérdés, hogy ez meddig tart, ugyanis Gergő elbizonytalanodott. Szereti a lányt, de szerinte kevés, amit egymásnak nyújtanak.

  „Rengeteg helyre hívják őt is, és engem is. Nagyon sok energiát vesz ki belőlünk a felhajtás, ami körülöttünk van, a fellépések, és ami ezzel jár. Nem akarok panaszkodni, hiszen erre vágytunk, élvezzük, de emiatt sokszor előfordul, hogy alig tudunk találkozni. Azt gondolom, egy jó kapcsolatért dolgozni kell, időt kell együtt tölteni, és nemcsak kivenni belőle, hanem adni is. A körülmények miatt viszont ő sem tud, és én sem tudok annyit adni, amennyit szeretnénk…” – mesélte Gergő bánatosan. A problémák miatt egyre többször merül fel benne: Vera vagy a karrier? Mivel maximalista, érzi, hogy nem tud minden fronton teljesíteni úgy, hogy azzal mások is elégedettek legyenek.

  „A karrieremet nem hanyagolhatom el, nem tehetem bele a fiókba. Ő sem, és én sem. Most kell igazán sokat tennünk azért, hogy a felszínen maradjunk. Így viszont alig látjuk egymást, ami nem tesz jót senkinek. Nem tudjuk, mitévők legyünk, mert fontosak vagyunk egymásnak, de a zene is az”.

  Forrás: Blikk

  Ha személyesen szeretnéd megkérdezni Gergőtől és Verától, hogyan tovább, nem kell mást tenned, csak játssz velük! Részletek az alábbi képen:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon