MENÜ
 • Baricz Gergő hazavitte szerelmét

  Erdélyben turnézott egy hete az X-Faktor csapat, így kézenfekvőnek tűnt, hogy ellátogassanak Baricz Gergő szüleihez.

  Az énekeseket pálinkával és süteménnyel fogadták Baricz Gergő szülei. Az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzői Erdélyben turnéztak, ahol nagy szeretettel várták őket, csakúgy, mint Gergő családja régen látott fiúkat és szerelmét, Kováts Verát.

  „Mivel a közelben, Sepsiszentgyörgyön is volt fellépésünk, ezért úgy gondoltuk, nem hagyhatjuk ki, hogy haza ne látogassunk a szüleimhez. Mindenki nagyon kíváncsi volt az otthonomra, hogy hol nőttem fel, így örömmel kísért el a csapat. Édesapám házi pálinkával fogadott minket, édesanyám pedig házi süteményekkel, így hamar jó hangulat kerekedett, én pedig megmutattam a többieknek a gazdaságot is” – mesélte Gergő boldogan.

  Vera most először volt náluk, és nagyon izgult, hiába ismeri már a fiú szüleit. Sajnos csak néhány órát maradhattak, ami nem sok mindenre elég, de azért megnézték Gergő szobáját, gitárját, hogy Vera lássa, szerelme honnan indult el. Gergő 1-2 hónap múlva fog hosszabb időre hazautazni, amikor önálló koncertkörútja lesz, hogy végre több időt töltsön szeretteivel.

  „Én nagyon vártam, hogy milyen lesz látni azt a helyet, ahol Gergő felnőtt, és valóban nagyon izgultam. Megható volt, amikor Gergő és az anyukája összeölelkeztek, még én is elpityeredtem, hihetetlen, hogy  milyen szoros kapcsolat van köztük. Szeretnék majd a jövőben is elutazni hozzájuk, hogy jobban megismerhessem Gergő családját” – árulta el a fiatal énekesnő.

  Forrás+fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon