MENÜ
 • Bárdos András kemény ütközések részese volt

  Ezúttal nem az érvek ütköztek, hanem maguk az érvelők. Villanyautóba ültek a SportKlub vitaműsora, a Dodzsem szereplői: Hetthéssy Zoltán, Bárdos András, Czollner Gyula, Balogh Tamás és a Somos-ikrek a pályán sem kímélték egymást. Igaz, a keménységet már a stúdióban megszokhatták.

  A Dodzsem állandó műsorvezetői és vendégei a Vidámpark dodzsempályáján találkoztak, hogy végre kiderüljön, milyen az, ha valóban egymásnak ütköznek. Az adásokkal ellentétben itt nem kellettek érvek, csak erős kéz, amivel tarthatták a kormányt.

  „Ültünk állandó vendégemmel, Bárdos Andrással a kocsiban, és azt vettük észre, hogy mindenki vérszemet kapott körülöttünk. Úgy csapódtunk össze-vissza, mint egy ping-pong labda, jó volt kiereszteni a fáradt gőzt. Igaz, a stúdióban is megtesszük Andrással minden hétfőn és csütörtökön” – mondta Hetthéssy Zoltán. Bárdos András röviden fogalmazott: „Ez durva volt, de jó móka. A műsorban azért ennél énnél cizelláltabban viselkedünk.”

  Hamar fény derült arra, hogy a vitastílusukat játékos helyzetben sem tudják levetkőzni a SportKlub kiválóságai: Czollner Gyula például megpróbálta lelkileg felőrölni partnerét, Balogh Tamást. Czollner előnyben volt, autóversenyzői múlttal a háta mögött tekergette a kormányt. „Gyula a Dodzsemben állandóan a gyenge pontjaimat keresi, most a pályán is ravasz volt” – árulta el a dodzsemezés után Balogh Tamás. Bár gonoszkodtak egymással a páros tagjai, abban egyetértenek, hogy ideális vitapartnerek: teljesen más szemszögből látják a világot.

  Somos Ákos és ikertestvére, Somos Zoltán már egy hónapja osztják egymást a Dodzsem díszletei között, most azonban négy keréken is megtehették ezt. Frontálisan rohantak egymásba – pedig elvileg ők a legvisszafogottabb párosok a műsorban.

   

  A Dodzsemben a párosok a nap legfontosabb sporteseményeiről vitáznak. Ha további ütközésekre kíváncsi, kövesse a műsort minden hétköznap 22.45-kor, a SportKlubon!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon