MENÜ
 • Bárdos András a SportKlubon vitázik

  Bárdos András fanatikus szurkolóként kerül újra képernyőre, sportriporterként kezdte a pályáját, és most húsz év után talált vissza igazi szenvedélyéhez.

  Bárdos április 22-től a csatorna Dodzsem című új műsorának állandó vendége lesz, Hetthéssy Zoltánnal ütközteti majd a véleményét mindenről, ami aznap borzolta a sportszerető emberek kedélyeit.

  „Amikor megkerestek a SportKlubtól, hogy legyek a Dodzsem állandó vendége, arra gondoltam, hogy szurkolóként itt végre elmondhatom mindazt, ami foglalkoztat. Vitázzunk, őszintén, nyíltan! Ha az egyik kedvenc csapatom, például az AC Milan a téma, akkor is. Minden vágyam az, hogy győzzenek, de a véleményem ettől még objektív marad. Meg kell szoknunk ebben az országban, hogy az embernek igenis lehet véleménye, és azt fel is vállalhatja, nem lesz baja belőle” – nyilatkozta Bárdos András, aki négy éve intett búcsút a napi képernyős munkának, a sportnak azonban soha nem fordított hátat.

  „Nem szeretném, ha anyukám meccsnézés közben látna. Olykor teljesen kivetkőzöm magamból. Egy nagyobb rangadó előtt három nappal már veszélyes hozzám szólni, annyira telítődöm feszültséggel. Aki hasonló szenvedéllyel viszonyul a sporthoz – legyen az foci, kosárlabda, vagy ping-pong – talán megért engem. A sport szeretete életmód, nem szórakozás” – magyarázta a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese.

  A hétfőn bemutatkozó Dodzsem lényege, hogy a sportriporter párosok egy-egy hír kapcsán röviden, tömören elmondják a véleményüket – még akkor is, ha ezzel a másik nem ért egyet.

  „Soha nem élveztem annyira a munkát, mint anno sportriporterként. Azóta is követem az eseményeket, a feleségem három meccset engedélyez hetente, de ennél jóval több időt töltök a sporthírek mellett. Nagy fájdalmam, hogy odahaza egyedül a kilenc éves Ádám fiammal beszélhetek erről a témáról. Őt sikerült megfertőzni a sportszenvedéllyel és leszoktatni arról, hogy a Barcelonának szurkoljon. A család többi tagja inkább menekül, ha meccset nézek” – mondta Bárdos.

  A SportKlub műsorában Bárdos András szeretne mindenről szót ejteni Hetthéssy Zoltánnal, ami őket és a csatorna közönségét foglalkoztatja, legyen szó bundaügyekről, az esti meccsről, vagy az utánpótlásról. „Profi sportriporterrel vitázom majd, ettől egy kicsit tartok. Annak viszont kimondottan örülök, hogy lesz egy műsor, ahol végre kiereszthetjük a hangunkat.”

  A hétfőn 22:45-kor kezdődő Dodzsemben láthatjuk először Bárdos Andrást új szerepében. Hetthéssy Zoltánnal hétfőnként és csütörtökönként ütköztetik a véleményeket. Hogy ki lesz a másik két páros? Hamarosan az is kiderül!

  A Dodzsem első adása április 22-én, 22:45-kor a SportKlub műsorán

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon