MENÜ
 • Barátaival bulizott szülinapján Tolvai Reni!

  Arról, hogy Saunders ott volt e, semmi hír

  A hétvégén ünnepelte 23. születésnapját Tolvai Reni. Miután hosszabb időt töltött Amerikában és előtte új dalán dolgozott, így nem nagyon tudott a barátaival találkozni. A Stereo Chef étterem éppen ezért egy különleges bulit szervezett, melyen az énekesnő legjobb barátai vettek részt. Az étterem még egy hatalmas meglepetéssel is készült.

   szulinap7

  Tolvai Reni mögött nagyon kemény időszak áll. Legújabb dala, a Shout most készült el, melyhez egy megrázó videóklipet forgattak, utána pedig több hétre Amerikába utazott, hogy egy promóciós turnén vegyen részt. Nemsokára újra repülőre ül, hogy ismét Miami-ba utazzon felvenni pár új dalt, a híres producerrel, Steve Cuffio-val.

   szülinap3

  Nagyon sokat dolgoztam mostanában, de ennek én nagyon örülök. Csupa remek dolog történik velem, ami teljesen lázba hoz. A szülinapomat viszont végre a legjobb barátaimmal egy szuper új helyen tartottam. Az étterem meglepett egy. a fényképemmel díszített tortával, amit maga Superman hozott az asztalunkhoz. Nagyon vicces volt, ahogy a nagy köpenye alól előhúzta azt. Fantasztikusan éreztük magunkat! Most újra a munkáé a főszerep. Júniusban megyek vissza Miamiba, amit már alig várok!” -mesélte izgatottan Reni.

  Renivel készült legutóbbi interjúnkat, amiben többek közt azt is elmeséli, honnan fog szurkolni Kállay-Saundersnek, itt megtekintheted:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon