MENÜ
 • Bányai: “A The Voice-ban csak jó emberek lesznek”

  Bányai Miklóssal, a The Voice V-riporterével Dana beszélgetett a hot! magazin gáláján, azzal a céllal, hogy egy az egyben megtudjunk mindent az új műsor működéséről és szabályairól.

  Hamarosan indul a The Voice, és mivel ez egy teljesen új dolog Magyarországon, halljunk róla egy-két dolgot.

  “Még ismeretlen, de október 12-től már nem lesz az – kezdi a bemutatást Bányai Miklós. – Egy énekversenyről van szó, és csak jó emberek lesznek benne nálunk. Volt egy előválogatás, ahol azok az emberek, akikről az gondolták az énektanárok, hogy nem fogják megütni azt a szintet, ami ide kell, kiestek. Aztán van egy úgynevezett vak meghallgatás, itt a mesterek háttal ülnek és csak hang alapján választják ki az énekeseket.”

  Ezt úgy kell elképzelni, hogy háttal ülnek a mesterek a székekben, amin van egy gomb, és hogyha tetszik a hang alapján a produkció, akkor megnyomják a gombot, és megfordulnak.  Ekkor az énekes, ha több mester fordult meg, dönthet arról, hogy hova szeretne menni, ha csak egy, akkor nyilvánvalóan abba a csapatba kerül, amelyik mester megfordult.

  Joggal merül fel a kérdés, hogy mi a V-riporter dolga. Mivel a műsornak nincs az a része, ahol sok embert kinevethetünk, ezért az interneten Bányai Miklós csapata már elkezdte fölhozni a műsort. Ehhez kellenek háttérvideók és mindenféle háttér-információk, amiket megoszthatnak a voice.hu-n, a Voice Facebook-oldalán, vagy a Twitteren, valamint a műsorokban is hirdetni fogják ezeket a portálokat. Az élő adásban pedig a V-riporter élőben vezet majd egy internetes adást.

  Természetesen Bányai Miklós elsőként megbarátkozott a külföldi formátummal, például végignézte a londoni finálét, amit elképesztő nagy bulinak tartott.

  “Nagyon tetszik az, hogy kicsit a szabályoktól elrugaszkodva, mindenki nagyon laza, nagyon természetes, és egy bulinak fogja fel az egészet. Remélem, hogy itt is ez lesz.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon