MENÜ
 • Banderas 10 ezres borravalót adott

  Úgy látszik, elégedett a magyar ételekkel a színész, busásan megjutalmazta felszolgálóit.

  Ahogy a Mosaic korábban beszámolt róla, Antonio Banderas tíz napot Magyarországon tölt. A mogyoródi Astra-studióban forgat egy reklámfilmet egy olasz cég kérésére. Közben persze a fővárost is bejárja, ahol már dolgozott az Evita című mozin, és akkor is elismerően nyilatkozott hazánkról. Legutóbb pedig egy budai étterembe is betért, ahol korábban a Szex és New York Mirandája, Cynthia Nixon is megfordult.

  És a borravalót figyelembe véve, bizonyára elnyerte Banderas tetszését a Déryné. Közvetlen munkatársaival érkezett az étterembe, ahol teljesen hétköznapi menüt rendelt.

  „Hagyományos húslevest és bécsi szeletet vacsorázott, desszertnek csokitortát kért. Egy üveg vörösbort is rendelt, végig nagyon kedves volt a többi vendéggel és a felszolgálókkal, akikkel a vacsora végén néhány fotót is készített” – árulta el az étterem egyik alkalmazottja. Hozzátette, hogy a sztárnak nagyon ízlett az étel, mindent megevett. A kiszolgálást pedig 10 ezres borravalóval jutalmazta. Ráadásként még arra is megkérte a magyar felszolgálókat, hogy megtanítsák neki a „köszönömöt”. Csakhogy legyen mivel búcsút mondani.

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon