MENÜ
 • Baltával gyilkolt a kannibál

  Tyree Lincoln Smith az új Hannibál. Az amerikai exmodell baltával meggyilkolt egy férfit, és megette egyik szemét, illetve egy darabot az agyából.

  A korábban pszichiátriai kezelés alatt állóférfi soha többé nem jöhet ki a börtönből, hacsak nem fogják zárt osztályon kezelni élete végéig. Smith egy 43 éves férfit, Angel “Tun Tun” Gonzalezt ölte meg – áldozata bomló holttestét egy elhagyott lakásban, egy matracon találták meg január 20-án. Az orvosszakértői jelentés szerint halálát súlyos fejsérülés okozta.

  Smith azt is elmondta: a férfi fejét ért sérülések olyan súlyosak voltak, hogy el tudta távolítani egyik szemgolyóját, néhány darabkát az agyából, és egy koponyadarabot is. Ezután a Lakeview temetőbe vitte zsákmányát, ahol egyébként egyik elhunyt rokona is fekszik. “A temetőben elfogyasztotta a szemgolyót, amelynek állítása szerint osztrigaíze volt, és a magával vitt agyrészt is” – szól a rendőrségi jelentés. Vallomása során Smith kifejtette, egyébként könyvet szándékozik írni görög istenekről, gyilkosságokról és nemi erőszakról.

  Mielőtt Smith elkövette volna tettét, unokatestvérének azt mondta, vérre szomjazik. “Azt mondta, egy floridai étteremben egy ritka steakfajtát kóstolt, amitől szexuálisan begerjedt.” A nő azóta is önmagát hibáztatja, amiért nem állította meg a férfit, mert nem vette komolyan, amit mondott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon