MENÜ
 • Baltával akarták agyonverni Győzikét

  Vajon ténylegesen mi állhat a népszerű showmant ért támadás hátterében?

  Az ország legnépszerűbb romáját sajnálatos atrocitás érte, de vajon mi állhat ennek hátterében?

  győzőke

  Gáspár úr sokat tett azért, hogy a roma kulturális értékeket megkedveltesse a szélesebb közönséggel, és a Győzike show című attrakcióban napról-napra betekintést engedett egy átlagos roma család mindennapjaiba. Az elhivatott showman személyisége és sajátos életfelfogása megosztotta a nézőket és a családját is.

  Kisebb-nagyobb pénzügyi malőrökbe már korábban is keveredett Győzi, amelyektől mindig visszhangzott a bulvársajtó. Ezek az ügyek megviselték a showman idegeit is. Mint kiderült szintén anyagi természetű nézeteltérés állt a sajnálatos események mögött.

  A showman szomszédsága tanúja volt a borzalmas eseményeknek. Feltűnt nekik, hogy nem szokványos kiabálás hallatszik Gáspárék otthona felől. A látvány viszont még ennél is riasztóbb lehetett. A megszeppent Győzikéék háza előtt késekkel, baltákkal felszerelkezett férfi hangoskodott és próbált bejutni a kapun. A támadó kijelentései alapján nem csak Győzikét, de családját is szerette volna megölni. Szerencsére a rendőrség időben beavatkozott, így nem következett be egy újabb brutális romagyilkosság.

  Győzike miután megnyugodott, nyilatkozott az esetről. Elárulta, hogy nagybátyja állt a támadás hátterében és baltával felfegyverkezve a kapu előtt. Győzike annak idején hitelezett neki, amit a rokon nem éppen barátságos módon szeretett volna rendezni.

  Szerencsére az ijedségen kívül nagyobb baja nem esett Győzikének és családtagjainak. Reméljük, hamarosan békésen megoldódik a Gáspár család hitelezése körüli kalamajka.

  Forrás: life.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon