MENÜ
 • Bálna mentette meg a lány életét

  Egy kínai lány próbamerülés során a medencében görcsöt kapott és nem tudott a felszínre úszni, szerencséjére azonban a hatalmas bálna azonnal a segítségére sietett!

  Jang Jün néhány hete kezdett el merülési leckéket venni egy erre a célra kialakított medencében, ahol egyébként bálnák is élnek. A jeges vízben, lélegeztetőkészülék nélkül merülnek a tanítványok, Jang azonban a hétfői órán rosszul lett. Görcsbe rándult a lába, majd egész teste és képtelen volt a felszínre úszni.

  Ekkor Mila, a beluga bálna odaúszott hozzá, elkapta a lábát és kitolta Jangot a vízből. “Azt láttuk, hogy Mila kilöki a vízből Jangot, a lába Mila szájában volt, annál fogva húzta ki. Mila nagyon érzékeny állat, sokat van emberek között és érezte, hogy baj van” – nyilaykozta az egyik szemtanú a Daily Mailnek.

  Jangnak nem esett nagy baja, némi vizet nyelt ugyan, de már jól van. “Egyre csak merültem, nem volt erőm, elvesztettem az eszméletemet is. Aztán aztán azt éreztem, hogy egy hatalmas erő tol ki a vízből” – idézte fel a történteket a kínai Harbinban élő lány. A megdöbbentő jelenetet a víz alatt elhelyezett kamerák is rögzítették, melyek arra szolgálnak, hogy a tanulók visszanézhessék teljesítményüket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon