MENÜ
 • Balhé a pesti diszkóban

  Szombatra virradóra vérben úszott egy pesti szórakozóhely bejárata. A csetepaté azzal kezdődött, hogy az egyik vendég lövöldözni kezdett a klubban.

  A vérfürdőt mégsem a lövöldözés okozta a Belgrád rakparti diszkóban, hanem az, hogy a fegyveres a balhé után nekiment a bejárati üvegajtónak. Jó kérdés, hogy ezt vajon mi okból tette, egyelőre még a szemtenúk előtt is rejtély. A kiérkező rendőrök ott találtak rá az ajtó előtt fekve úgy, hogy fejéből folyt a vér.

  A gázpisztollyal hőzöngő T. György állítólag az éjszakai élet ismert alakja volt. A férfi már a bejáratnál összeszólalkozott egy csoporttal, hátat fordított és egy gázpisztollyal tért vissza. Lövöldözni kezdett a fegyverrel, de senkit nem sebesített meg. Információink szerint a rendőröket egy, a klubban szórakozó fiatal lány édesapja riasztotta: a tinédzser hajnali három óra után szólt az apjának, hogy jöjjön érte, mert balhé volt a diszkóban.

  “Hajnali 3 óra 30 perc körül az V. kerületi Belgrád rakparton található egyik szórakozóhelyen egy 47 éves budapesti férfi összeszólalkozott egy társasággal, majd a nála lévő gáz-riasztófegyverrel több lövést adott le” – erősítette meg a BRFK sajtóügyeletese. A vérző fejű lövöldözőre az V. kerületi rendőrök találtak rá a bejáratnál, és miután bekötözték, fegyveres garázdaság gyanúja miatt előállították.

  “Úgy tudom, a lövöldöző férfi összeveszett valamilyen csapattal” – nyilatkozta a hely neve elhallgatását kérő munkatársa. – “Hogy pontosan mi volt a veszekedés oka, nem tudom: bár épp most jövök a rendőrségről, ők sem árultak el többet. Borzasztó kellemetlen a történet, mert egy jó nevű klub vagyunk, de sajnos az éjszakában megtörténhetnek ilyen dolgok.”

  T. Györgyöt korábban egy 1996-ban elkövetett kézigránátos merénylet megszervezésével vádolták. Nevét összefüggésbe hozták a kecskeméti maffiaper vádlottjaival is, majd a MOM Parkban lévő egyik étterem felgyújtásának ügyébe is belekeveredett. T.-t a robbantás és a gyújtogatás vádja alól is felmentették, a kilencvenes évek óta nem is ült börtönben.

  Forrás: Blikk

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon