MENÜ
 • Balesetrekord: három perc, három ütközés

  Atom ciki! Mégis ki lehet az a sofőr, aki ilyen rövid idő alatt ennyit képes bakizni egymás után? Nos, minden sztereotípiát félretéve tekintsük meg az alábbi videót...

  Csupán néhány perc leforgása alatt három balesetet okozott a pekingi női sofőr egy parkolóházban, kis híján totálkárosra vágva autóját. A kétbalkezes (és/vagy -lábas) hölgy olyan hibákat vétett, hogy egyszerűen nem értjük, hogy engedhették át a rutin-, és autóvezetési vizsgán, vagy legalább miért nem javasoltak neki néhány plusz órát. A biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy már a parkolóba való bekanyarodás is gondot okoz neki.

  “Már bejövetelkor is alig tudta bevenni a kanyart, a rossz manőver után azonban képtelen volt egyenesbe hozni autóját, ekkor szántotta végig a mellette lévő falat” – elemezte a súlyos bakikat a China’s Daily-nak egy szemtanú.

  “Az ütközés annyira meglepte, hogy továbbhaladva telibe találta a falat, látszott, amint a motorháztető alól füst száll föl. Nem sokkal később a szabadban is szerencsét próbált, ott nem zavarták a betonfalak, de ott sem járt sikerrel. Hiába próbált nagyon lassan beállni két autó közé, elméretezte magát, és meghúzta az egyik szomszédos kocsit.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon