MENÜ
 • Baleset voltam – állítja Bieber

  Gyakorlatilag bevallotta, hogy fogantatása annak idején véletlen volt és ezáltal az egész létezése egy balesetnek köszönhető. Durva dolog ilyent kimondani, és különösen kemény lehet ennek tudatában élni már ilyen fiatalon is.

  A tizennyolc éves kanadai sztár váratlan vallomást tett a napokban. Gyakorlatilag bevallotta, hogy fogantatása annak idején véletlen volt és ezáltal az egész létezése egy balesetnek köszönhető. Durva dolog ilyent kimondani, és különösen kemény lehet ennek tudatában élni már ilyen fiatalon is.

  A Boyfriend énekese édesanyjához, Pattie Mailette-hez fűződő kapcsolatáról mesélt, amikor megemlítődött, hogy Pattie tizennyolc éves volt, amikor fiát a világra hozta, azaz pontosan annyi idős, amennyi most Justin. “Fantasztikus nő. Egyértelműen baleset voltam, de ez azért nagyszerű, mert az anyukám még mindig nagyon fiatal.”

  “Ő barát és édesanya is egyben. Mindig is nagyon szigorú volt és ezáltal a földön tartott.” – folytatta anyukája méltatását a világsztár, aki Anyák Napja alkalmából májusban egy dalt is felvett. “Azokról a küzdelmekről, amelyeket keresztülment és arról, hogy mindig milyen bátor volt.” – fogalmazta meg akkoriban a dal születésének okait.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon