MENÜ
 • Új riporterünk, Balázs: Profi csapatba kerültem

  Dana, Dávid és Laci mellett újabb riporterrel bővült a MosaicOnline csapata!

  Új riporterünk, Balázs oldalunk castingjának egyik választottja volt, aki határozott célokkal és tervekkel érkezett oldalunkhoz:

  “A nővérem reklámszakember, így ott lehettem egy csomó forgatáson. Sokszor láttam, hogy a riporter nem kérdez direktben, hanem adja a “celeb” alá a lovat. Azt gondoltam, hogy egy kis tapasztalattal én is tudnék ennél jobb és viccesebb lenni. Na meg érdemibb információkat szeretnék kihúzni a sztárokból.”

  Balázs gyorsan az oldal csapatának fontos tagja lett, bemutatkozása pedig már meg is történt egy Oláh Gergő– és Antal Tímea-interjú keretein belül. Egy jó riporter mindig fel van készülve és ebben már bizonyított ő is:

  “Tetszett, hogy egyből bedobtak a mélyvízbe, ahogy az is, hogy bár egy profi csapatba kerültem, aminek láthatólag már megvan a maga üteme, mégis egy új időszakban lettem részese a MosaicOnline-nak. Jó érzés részt venni valaminek az építésében, főleg ami egy olyan izgalmas dolog, mint egy online bulvár portál.”

  A győri származású, jelenleg Corvinuson gazdaságot és politikát tanuló fiatal valóban izgalmas időszakban lett oldalunk részese. Hamarosan ugyanis már nem csak cikkekkel és interjúkkal, hanem folyamatosan jelentkező műsorokkal fogunk titeket szórakoztatni. Műsor nélkül pedig természetesen az új tag sem maradhat!

  “Egyelőre csak annyit árulhatok el, hogy egy verseny keretében fogok együttesekkel forgatni, akik egy egészen értékes fődíjért fognak küzdeni. De persze a legfontosabb a riporterkedés lesz Dávid, Laci és Dana mellett.”

  És hogy milyen mozaikdarab lesz Balázs a képben? Erre a kérdésre adjon Ő maga választ!

  “Dinamikát, energiát humort viszek a csapatba. Próbálok minél színesebb darabja lenni a képnek, jó kérdésekkel és egy jó műsorral. Igyekszem megkérdezni azt, ami a kritikus oldalnak is eszébe jutna az adott riportalanyról!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon