MENÜ
 • Balázs, vazelin és egy perc

  Nemsokára új játékshow indul az RTL Klub képernyőjén, 1 perc és nyersz! címmel. A játék egyfajta bemelegítése lesz az újra elstartoló Széfnek, de úgy néz ki, ez a kis bemelegítés teljesen elcsavarta a műsorvezető, Sebestyén Balázs fejét.

  A műsorvezető ugyanis csak a műsor miatt hazavitte a munkát. Balázs elmondása szerint annyira megtetszettek neki új showjának ötletei, hogy muszáj volt hazavinnie egy doboznyi kelléket, melyet barátaival próbált ki. Így került elő a vatta és a vazelin is, mely egy igazán különleges feladathoz kell. A műsorvezető viccesen kiemelte azt is, hogy a műsorban többek között rengeteg síró férfit is láthatunk majd.

  Az izgalmasnak ígérkező műsorban a versenyzőknek egyszerűnek tűnő feladatokat kell majd elvégezniük egy perc alatt, annak érdekében, hogy egyre érdekesebb és érdekesebb kihívásokon, szintről szintre haladva, elérjenek a csúcsig, ahol tíz millió forint főnyeremény várja majd őket.

  Balázs szerint a műsor igazi varázsa két dologból tevődik össze. Egyrészt minden feladat könnyedén elvégezhető otthon is, hiszen a kellékek szigorúan a háztartásból valók, másrészt pedig ebben a műsorban mindenki egy álomért fog küzdeni, valós motiváltsággal. A játékosok itt nem csak játékosok lesznek, hanem emberek is, akiknek megismerjük a sorsát, a múltját és akiknek most megadatódik a lehetőség arra, hogy hősök és győztesek legyenek.

  Forrás: RTL Klub/Bársony Bence

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon