MENÜ
 • Bakancslista egy kis csavarral

  Simon Mitchell élete utolsó éveit a jó cél érdekében igyekszik felhasználni.

  Amikor tavaly Simon Mitchell-lel közölték orvosai, hogy rendkívül ritka, a vérét támadó betegsége miatt mindössze két éve lehet csupán hátra, a férfi bakancslistát kezdett összeállítani. Ám a szokásos “amit még ebben az életben szeretnék kipróbálni, a magaménak tudni” helyett a negyvenegy éves férfi olyan célokat gyűjtött össze, melyekkel más embereken igyekszik segíteni.

  Az elmúlt egy év alatt sikerült mintegy 60 ezer fontnyi adományt összegyűjtenie, melyet beteg gyermekeknek adományozott, továbbá körülbelül ennek a dupláját a harcmezőn megsérült katonáknak, családjaiknak. Emellett magánvagyonának nagy részét olyan célok érdekében áldozta fel, mint a Mont Blanc megmászása és az Északi-sarkkör felderítő expedíciói, melyekre egyébként önmaga is jelentkezett, hogy ezzel is pénzt szerezhessen a betegségével kapcsolatos kutatásokhoz, illetve a leukémiás gyermekek megsegítésére.

  A férfi a napokban tette közzé további terveit, melyben mindössze egyetlen egy kívánság szerepel a saját maga részére: élni.

  “Ha sikerül végigcsinálnom ezt a listát, mosollyal az arcomon fogok meghalni, hiszen lesznek emberek, akiknek könnyebbé tettem az életét és a feleségem is büszke lesz rám. Tudom, hogy úgy fogom érezni, megérte.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon