MENÜ
 • Bajuszt növesztenek a repülők, de miért?

  A Movember lényege ugyanis az, hogy buzdítsa az erősebb nem tagjait az arcszőrzet és azon belül is a bajusz növesztésére.

  Hallottál már a Movember elnevezésű mozgalomról? Nem? Pedig világhírű dologról van ám szó! A teljes igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy ez a fiúkat és férfiakat jobban érinti. A Movember lényege ugyanis az, hogy buzdítsa az erősebb nem tagjait az arcszőrzet és azon belül is a bajusz növesztésére. Az esemény harminc napon keresztül tart és november elsejével indul. Általa a prosztatarák veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet.

  A témához idén több repülővállalat, így a British Airways, a Virgin, a Quantas, valamint a WestJet is csatlakozott. Ők úgy fejezték ki támogatásukat, hogy repülőgépeik elejére bajuszt festettek. A brit cég szóvivője így nyilatkozott a figyelemfelkeltő akció kapcsán: „Mindig örömmel támogatjuk a Movembert. Ez egy olyan jótékony akció, amely közel áll a szívünkhöz, különösen azért, mert korábbi igazgatónk, Lord Marshall ettől a betegségtől szenvedett.”

  Ha esetleg kedvet kaptál egy kis kalandhoz, még mindig nincs későn elkezdeni növeszteni azt a bizonyos arcszőrt, hiszen tizenkét nap hátra van ebből az egyébként borús, hideg őszi hónapból! Dobd fel egy kis bajusszal, légy te is tagja a Movembernek!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon